dinsdag 7 mei 2013 | 13:13 Laatst bijgewerkt: 24-11-2015 | 14:13

Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat er achter de schermen bij ons gebeurt? Kom dan een rondleiding volgen bij RTV Oost en neem een kijkje in diverse studio's.

Rondleiding bij RTV Oost!

Rondleidingen vinden bij RTV Oost in de regel plaats op dinsdagochtend. De groep personen aan wie een rondleiding wordt gegeven, bestaat uit minstens 15 personen en maximaal 25 en heeft een minimale leeftijd van 11 jaar (groep 7). De rondleiding is kosteloos en ook voor de koffie/thee en/of frisdrank hoeft niet betaald te worden. Wij zien dit als een mooie gelegenheid iedereen te laten zien wat we bij RTV Oost doen.

 

Wat is het programma?

De groep wordt omstreeks 09.30 uur verwacht in ons bedrijfsrestaurant waarna, na een kop koffie, thee of frisdrank, de rondleiding van start gaat. Deze duurt ongeveer anderhalf tot 2 uur. Tijdens deze rondleiding wordt de groep meegenomen door de organisatie en radio- en televisiestudio's waarbij wat verteld wordt over de organisatie en de activiteiten van RTV Oost.

 

Er wordt gestart in de televisiestudio van Overijssel Vandaag. Het programma dat elke werkdag te zien is vanaf 17.00 uur. Vervolgens wordt bij een LIVE radio-uitzending 'Goeiemorgen Overijssel' van Bert van Losser binnengelopen. Mensen krijgen op deze manier een goed en duidelijk beeld van self-support radio maken. Vanuit de radiostudio loopt de groep naar de overige televisie/nieuwsstudio alwaar een of meerdere personen de mogelijkheid krijgen om 'het nieuws voor te lezen op televisie'. Uiteraard wordt dit niet daadwerkelijk uitgezonden maar verschijnt het wel in de studio op tv. Het einde van de rondleiding vindt plaats in het bedrijfsrestaurant of de eerste studio alwaar de groep nog eens een kop koffie/thee of frisdrank kan nuttigen.

 

Meer weten?

Lijkt het je leuk om een rondleiding bij ons te komen volgen met vrienden, familie, klasgenoten, collega's etc.? Laat het ons dan weten en stuur een mail aan pr@rtvoost.nl of bel met 074 - 2456 466!

 

 

Informatie